Laadukkaita rakentamisen ja asuntokaupan palveluja koko Suomeen

Pohjois-Karjalasta ponnistavana rakennusliikkeenä toimintamme on aiemmin keskittynyt pääpiirteissään Itä-Suomeen, mutta toimimme yhä enemmän kaikkialla Suomessa, pääkaupunkiseutua myöten. Rakennusliike Soimu on mukautumiskykyinen, ongelmanratkaisukykyinen ja palvelualtis nykyaikainen rakennusliike.

Palvelualtista toimintaa laadusta tinkimättä

Vuosien mittainen kokemus, ammattitaitoinen porukka, henkilökunnan tieto-taidon jatkuva ylläpitäminen, sitoutunut henkilöstö sekä järkähtämätön yhteishenki tekevät meistä rakennuspalveluiden luotettavan moniosaajan. Vastaamme huolella asiakkaan toivomuksiin ja ehdotuksiin sekä pidämme kiinni asiakkaan aikataulujen mukaisesta etenemisestä. Ennalta sovituista asioista emme luista.

Paremman arjen vastuullinen rakentaja

Rakennusten ympäristöystävällisyyteen ja viihtyisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Rakennusliike Soimu tavoittelee aktiivisesti yhä ekologisempia ja arkea helpottavia asumisratkaisuja. Energiatehokkuus ja materiaalitehokkuus on poikkeuksetta mukana kaikessa toiminnassamme.

Luotettava ja arvostettu toimija

Kunnioitamme hyvän liiketavan periaatteita. Oikeudenmukaisena ja vastuuntuntoisena rakennusliikkeenä näemme velvollisuudeksemme osaltamme vaikuttaa harmaan talouden pois kitkemiseen korostamalla liiketoimintamme läpinäkyvyyttä ja lainmukaisuutta.

Yhteiskunnallinen vastuu ja suvaitsevaisuus ovat päivänselviä arvojamme. Suhtaudumme työturvallisuusasioihin vakavasti ja pidämme huolen, että kaikkia säädöksiä noudatetaan täsmällisesti.

Lue lisää Soimun vastuullisuudesta.

OTA YHTEYTTÄ

Kaipaatko lisätietoja?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!

Talouspäällikkö Heidi Leinonen
045 157 4898 

Toimitusjohtaja Petri Kahelin
0400 132 215