Haemme pääkaupunkiseudulle toimihenkilöitä.

Haemme pääkaupunkiseudulla alkaviin kohteisiin: Vastaavia työnjohtajia, työnjohtajia ja projekti-insinöörejä

Yhteydenotot:

Sami Harjula
Aluejohtaja, pääkaupunkiseutu
050 343 3259
sami.harjula@soimu.fi

Petri Kahelin
Toimitusjohtaja
0400 132 215
petri.kahelin@soimu.fi

As Oy Stadin Sintti
on noussut harjakorkeuteen.

As Oy Stadin Sintti, Helsingin Kalasatamassa on noussut harjakorkeuteen. Kyseessä on ryhmärakentamishanke, kerrostalo jossa on yhteensä 26 asuntoa. Kohteeseen tulee yhteisiä tiloja mm. saunaosasto ylhäällä, alakerrassa vuokrattava vierashuone ja yhteinen sali/keittiö, jossa ammattikeittiölaitteet. Kohteen tilaajana toimii Asunto Oy Stadin Sintti ja rakennuttajakonsulttina ja valvojana kohteessa toimii Rakennuttajatoimisto HTJ Oy. Kohde valmistuu hyvää vauhtia ja tällä hetkellä kohteessa on runko valmiina. Arvioitu valmistuminen on vuoden 2020 joulukuussa. Kuva: Kirsti Sivén & Asko Takala Arkkitehdit Oy

Vallinportaan 3D-mallinnukset

Kohteessamme Vallinporras on nyt nähtävillä upeita 3D-mallinnuksia jotka antavat viitteellisen kuvan asunnoista. Kannattaa käydä vilkaisemassa ja tiedä vaikka samalla löytyisi oma unelmien koti!

Työturvallisuuskilpailu 2019

Soimun hyvä työ jatkuu edelleen työturvallisuuden parissa!

Pari vuotta sitten saimme kunniaa, kun olimme eniten työturvallisuustasoaan vuonna 2017 nostanut yritys ja tänä vuonna työmme sai jälleen tunnustuksen, kun voitimme työturvallisuuskilpailussa PK-sarjan paras perustus-/runkotyömaa. Palkinto tuli kohteesta As.Oy Joensuun Vallinporras!

Työturvallisuuskilpailu 2017

Talonrakennusteollisuus ry Itä-Suomen, Itä-Suomen aluehallintoviraston ja Rakennusliiton työturvallisuuskilpailussa, Rakennusliike Soimu oli voittaja vuonna 2017. Soimu oli eniten työturvallisuustasoaan nostanut yritys ja saimme siitä kunniakirjan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!