Esa Kaivola Joensuulaisen Rakennusliike Soimun Uudenmaan aluejohtajaksi.

Rakennusmestari Esa Kaivola on nimitetty Rakennusliike Soimun Uudenmaan aluejohtajaksi lokakuun alusta lukien.
Kaivolan vastuulla on Soimun Uudenmaan rakennusliiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen. Soimun kokonaistyökanta on tällä hetkellä 40 Me.

Uudenmaan toiminnan kehittämiseen Esa Kaivolalla on tässä markkinatilanteessa vahva pohja. Vuosien aikana Kaivola on työskennellyt suurimpien rakennusyhtiöiden (mm. Polar, Skanska, Peab, Hausia) palveluksessa asuntorakentamisen parissa pääkaupunkiseudulla. Soimuun Kaivola siirtyy Hausian tuotantojohtajan tehtävästä.

Esa Kaivolan mukaan Uudellamaalla eletään rakentamisen noususuhdannetta ja työtä riittää kaikille toimijoille. ”Joensuusta lähtöisin olevalla Soimulla on tällä hetkellä Uudellamaalla kolme työmaata käynnissä ja lisää urakoita on odotettavissa. Paikallistuntemus ja tietous pääkaupunkiseudun rakentamisesta on valttia. Uskon, että tuon Soimulle arvokasta pääkaupunkiseudun tietoutta rakentamisesta.”

Eräänä haasteena rakentamisessa on löytää sopivia paikallisia yhteistyökumppaneita. ”Olenkin avainasemassa paikallisten yhteistyökumppaneiden valikoinnista aliurakointiin,” korostaa Kaivola. Uudessa aluejohtajan pestissä hän odottaa saavansa tuoretta näkemystä, miten muualla Suomea rakentamisessa toimitaan: ”Paitsi uutta tekemistä ja uusia haasteita, odotan innokkaasti saavani oppia pohjoiskarjalaisista toimintamalleista rakentamisessa.”

Soimu urakoi tällä hetkellä Uudellamaalla kolmea merkittävää, 12 Me:n arvoista asuntokohdetta. Yksi urakoista sijaitsee Tuusulassa ja toinen Helsingin Jätkäsaaressa. Lisäksi ennakkomarkkinoinnissa on omaperusteinen kohde Klaukkalassa. Klaukkalan kohteen ennakkovarausaste on korkea ja päätös rakentamisen aloituksesta tehdään lähikuukausina.

Uusia koteja ja Kylätalo Helsingin Jätkäsaareen

Rakennusliike Soimu urakoi kohtuuhintaisia koteja, sekä yhteisöllisen Kylätalon NAL asunnoille Helsingin Jätkäsaareen. Kokonaisuus tarjoaa asukkaille mahdollisuuden viettää aikaa talvipuutarhassa tai kuntoilutilassa.
Lue lisää rakennushankkeesta täältä.

Uusi rakennushanke käynnistyy Tuusulassa

Rakennusliike Soimu aloittaa 12 miljoonan euron rakennushankkeen Tuusulassa. As Oy Tuusulan Kotipihaan valmistuu 64 modernia asuntoa idylliseen ympäristöön. Soimu jatkaa vahvaa kasvuaan Uudellamaalla ja Kuopiossa.
Lue lisää rakennushankkeesta täältä.

As Oy Nurmijärven Kisakoti kohoaa Klaukkalan keskustaan

Aloitamme rakentamaan loppuvuodesta 2021 uutta viisikerroksista asuinrakennusta Klaukkalan keskustaan! Talon on tarkoitus valmistua 2023 ja se tulee sijaitsemaan palveluiden äärellä, mutta omalla rauhallisella alueellaan.
Tutustu ja ihastu kohteeseen täällä.

As Oy Joensuun Professorin
rakentaminen alkanut

Yliopistokampuksen laidalle keväällä 2021 valmistuneen Maisterin vastapäätä rakennetaan kuusikerroksinen Asunto Oy Joensuun Professori. Tämä kohde tarjoaa vaivatonta asumista palveluiden äärellä! Rakennustyöt on jo aloitettu, tutustu kohteeseen tarkemmin tästä.

Uusi toimipiste Kuopioon

Nykyään vaikutamme myös Savossa! 1.3.2021 avasimme uuden toimipisteemme Itkonniemenkadulle Kuopioon. Seuraa uutisointiamme Kuopion tulevista kohteista!

Haemme pääkaupunkiseudulle toimihenkilöitä

Haemme pääkaupunkiseudulla alkaviin kohteisiin: Vastaavia työnjohtajia, työnjohtajia ja projekti-insinöörejä

Yhteydenotot:

Isto Arvelainen
Aluejohtaja, pääkaupunkiseutu
040 137 3265
isto.arvelainen@soimu.fi

Petri Kahelin
Toimitusjohtaja
0400 132 215
petri.kahelin@soimu.fi

As Oy Stadin Sintti
on noussut harjakorkeuteen

Asunto Oy Stadin Sintti, Helsingin Kalasatamassa on noussut harjakorkeuteen. Kyseessä on ryhmärakentamishanke, kerrostalo jossa on yhteensä 26 asuntoa. Kohteeseen tulee yhteisiä tiloja mm. saunaosasto ylhäällä, alakerrassa vuokrattava vierashuone ja yhteinen sali/keittiö, jossa ammattikeittiölaitteet. Kohteen tilaajana toimii Asunto Oy Stadin Sintti ja rakennuttajakonsulttina ja valvojana kohteessa toimii Rakennuttajatoimisto HTJ Oy. Kohde valmistuu hyvää vauhtia ja tällä hetkellä kohteessa on runko valmiina. Arvioitu valmistuminen on vuoden 2020 joulukuussa. Kuva: Kirsti Sivén & Asko Takala Arkkitehdit Oy

Vallinportaan 3D-mallinnukset

Kohteessamme Vallinporras on nyt nähtävillä upeita 3D-mallinnuksia jotka antavat viitteellisen kuvan asunnoista. Kannattaa käydä vilkaisemassa ja tiedä vaikka samalla löytyisi oma unelmien koti!

Työturvallisuuskilpailu 2019

Soimun hyvä työ jatkuu edelleen työturvallisuuden parissa!

Pari vuotta sitten saimme kunniaa, kun olimme eniten työturvallisuustasoaan vuonna 2017 nostanut yritys ja tänä vuonna työmme sai jälleen tunnustuksen, kun voitimme työturvallisuuskilpailussa PK-sarjan paras perustus-/runkotyömaa. Palkinto tuli kohteesta As.Oy Joensuun Vallinporras!

Työturvallisuuskilpailu 2017

Talonrakennusteollisuus ry Itä-Suomen, Itä-Suomen aluehallintoviraston ja Rakennusliiton työturvallisuuskilpailussa, Rakennusliike Soimu oli voittaja vuonna 2017. Soimu oli eniten työturvallisuustasoaan nostanut yritys ja saimme siitä kunniakirjan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!