Saneerausurakointi

Joensuun keskustan Citymarket 2022 – 2023

Saneerauksen laajuus on 12 500 kem2. Tavaratalon saneeraus on toteutettu osastoittain kaupan ollessa normaalisti auki. Jotta kaupan normaali aukiolo on ollut mahdollista, on asiakkaiden ja Citymarketin henkilökunnan turvallisuuden varmistaminen ollut erityisen tärkeää. Ja jotta kaupankäynti ei häiriintyisi, on töitä tehty joustavasti. Esim. meteliä aiheuttavat työt kuten hionnat ja piikkaukset on tehty yöllä, kolmivuorotyönä tai työt on tehty aamulla klo 5:00-8:00 välillä. Rakennuksen pinta-ala on kasvanut saneerauksen myötä 700 m2 ja kaupan pinta-ala tehostamisen myötä on kasvanut 1000 m2.

Jari Niskanen, Kesko Oyj

”Toimiminen Soimun kanssa on ollut helppoa ja sujuvaa koko rakennusprojektin ajan avoinna olleen Joensuun K-Citymarketin saneerauksessa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ja  henkilökuntamme sekä kauppojemme normaali toiminta häiriintyy remontista mahdollisimman vähän. Mielestäni Soimu on onnistunut mainiosti tässä tehtävässään. Rakennusporukan ammattitaitoisuus, yhteistyön sujuvuus, aikataulujen pitävyys ja työvaiheiden joustavuus läpi projektin ovat tärkeitä määritelmiä, joilla kuvaisin Soimun toimintaa. Soimu on ollut mukana myös remontin suunnittelussa teknisten ratkaisujen osalta, jolla on ollut vaikutusta projektin kustannustehokkuuteen ja jouhevoittanut remontin onnistumista. Suosittelen Soimua kumppaniksi vaativammissakin saneerauskohteissa.”

Yhteyslomake

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toteuttamiamme kohteita

Saneerausurakointi

KCM Mikkeli

Tyyppi: Kauppakiinteistö, remontti

Vuosi: 2024

Saneerausurakointi

Joensuun keskustan Citymarket, remontti

Joensuun keskustan Citymarket 2022-2023. Saneerauksen laajuus on 12.500 kem2. Tavaratalon saneeraus on toteutettu osastoittain kaupan ollessa normaalisti auki. Jotta kaupan normaali aukiolo on ollut mahdollista, on asiakkaiden ja Citymarketin henkilökunnan turvallisuuden varmistaminen ollut erityisen tärkeää. ja jotta kaupankäynti ei häiriintyisi on töitä tehty joustavasti. Esim. meteliä aiheuttavat työt kuten hionnat ja piikkaukset on tehty yöllä, kolmivuorotyönä tai työt on tehty aamulla klo 5:00-8:00 välillä. Rakennuksen pinta-ala on kasvanut saneerauksen myötä 700 m² ja kaupan pinta-ala on tehostamisen myötä kasvanut 1000 m².

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!

0500 572 780