Perustajaurakointi

Uudisrakentamisen erikoisosaaja

Perustajaurakoitsijana Rakennusliike Soimu on tottunut hallitsemaan suuria kokonaisuuksia. Hankimme itse tontin ja perustamme asunto-osakeyhtiön rakennettavalle kiinteistölle. Toimimme oman osakeyhtiömme rakentajana ja hoidamme lopuksi myös asunto-osakkeiden myynnin. Näin ollen vastaamme työvaiheista vain itsellemme ja pystymme varmistamaan edellyttämämme korkean laadun ja kiitettävän lopputuloksen.

Rakennusliike Soimu on uudisrakentamisen erikoisosaaja. Rakennamme päätoimintanamme omia asuinkiinteistöjä pitkäaikaisella kokemuksella, todistetulla menestyksellä ja raudanlujalla ammattitaidolla. Uudisrakentamisemme käsittää myös liikerakentamisen ja teollisuusrakentamisen. Mikään kiinteistömuoto ei ole meille vieras. Toteutamme samalla intohimolla myös erityyppisiä kiinteistöjä uudistuotannon osalta.

Erik Tahvanainen, yrittäjä, Konjunktuuri Oy:

Tein Rakennusliike Soimu Oy:n kanssa ensimmäiset asuntokaupat vuonna 2017 henkilökohtaisella puolella. Sen jälkeen olemme pitäneet yhteyttä yllä hyvinkin aktiivisesti ja vuonna 2022 päätimme jatkaa asuntosijoittamista myös yrityksemme Konjunktuuri Oy:n kautta. Yhdeksi yhteistyökumppaniksi valikoitui näin ollen tuttu ja turvallinen Soimu.

Kun tarkastelimme eri toimijoiden kohteita, tykästyimme Soimun strategiaan rakentaa asuntoja erinomaisille sijainneille Joensuun alueella, esimerkkinä vanhan poliisitalon tontille tehdyt kerrostalot sekä Tulliportinkadun varteen rakentuva usean kerrostalon kompleksi. Asuntosijoittamisessa yksi tärkeä elementti on juuri sijainti ja Soimu on ymmärtänyt tämän kohteidensa suunnittelussa sekä rakentamisessa. Arvostamme myös kumppanin vakavaraisuutta. Rakennusliike Soimu on yksi Pohjois-Karjalan vakavaraisimmista rakennusyhtiöistä. Voimme suositella yhteistyötä Soimun kanssa lämpimästi.

Konjunktuuri Oy – www.konjunktuuri.fi

Yhteyslomake

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toteuttamiamme kohteita

Perustajaurakointi

Asunto Oy Joensuun Dosentti

Asunto Oy Joensuun Dosentti valmistui 31.8.2023. Kerrostalo, 5 kerrosta, 100 asuntoa. 3179 kem2, 3962 brm2, 2392 hm2.

Perustajaurakointi

Asunto Oy Nurmijärven Kisakoti

Rakensimme viisikerroksisen kerrostalon, jossa on 36 asuntoa., 1951 kem2, 2363 brm2, 1762 hm2. talo valmistui maaliskuussa 2023.

Vuosi: 2023

Perustajaurakointi

As Oy Joensuun Professori

Professori on toukokuun lopussa 2022 valmistunut laadukas kerrostalokohde, joka sijaitsee aivan Joensuun yliopistokampuksen laidalla.

Professorin lisäksi olemme rakentaneet tälle aikanaan yliopistokampukseen kuuluneelle tontille vuoden 2021 keväällä valmistuneen asuinkerrostalon, Asunto Oy Joensuun Maisterin. Nyt tontille on rakenteilla 100 huoneistoa käsittävä asuinkerrostalo, Asunto Oy Joensuun Dosentti.

Tyyppi: Kerrostalo, 71 asuntoa

Vuosi: 2022

Urakkasumma: 6,92 milj. €

Perustajaurakointi

As Oy Joensuun Maisteri

Maisteri on huhtikuun lopussa 2021 valmistunut laadukas kerrostalokohde, joka sijaitsee aivan Joensuun yliopistokampuksen laidalla.
Maisterin lisäksi olemme rakentaneet tälle aikanaan yliopistokampukseen kuuluneelle tontille vuoden 2022 keväällä valmistuneen asuinkerrostalon, Asunto Oy Joensuun Professorin. Nyt meillä on tontille rakenteilla 100 huoneistoa käsittävä asuinkerrostalo, Asunto Oy Joensuun Dosentti.

Tyyppi: Kerrostalo, 60 asuntoa

Vuosi: 2021

Urakkasumma: 5,76 milj. €

Perustajaurakointi

As Oy Joensuun Vallinporras

Vallinporras on kesäkuun lopussa 2020 valmistunut laadukas kerrostalokohde, joka sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa, vanhan postitalon takana.
Tämä näyttävällä julkisivulla varustettu kohde on rakennettu omalle tontille, aivan Pielisjoen varteen.

Tyyppi: Kerrostalo, 39 asuntoa

Vuosi: 2020

Urakkasumma: 9,97 milj. €

Perustajaurakointi

As Oy Joensuun Jannenkulma

Tyyppi: Kerrostalo, 50 asuntoa

Vuosi: 2015

Urakkasumma: 9,01 milj. €

Perustajaurakointi

As Oy Joensuun Otonkulma

Tyyppi: Kerrostalo, 44 asuntoa

Vuosi: 2018

Urakkasumma: 6,29 milj. €

Perustajaurakointi

As Oy Joensuun Joonaksenkulma

Tyyppi: Kerrostalo, 69 asuntoa

Vuosi: 2017

Urakkasumma: 9,93 milj. €

Perustajaurakointi

As Oy Iitankulma

Tyyppi: Kerrostalo, 73 asuntoa

Vuosi: 2015

Urakkasumma: 11,34 milj. €

Perustajaurakointi

As Oy Joensuun Villenkulma

Tyyppi: Kerrostalo, 77 asuntoa

Vuosi: 2016

Urakkasumma: 10,26 milj. €

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!

0500 572 780