Luotettava kumppani urakointiin

Oman asuntotuotannon lisäksi Rakennusliike Soimu tarjoaa yli 30 vuoden kokemuksella urakointipalveluja. Toteutamme monipuolisesti urakointia vakaalla ammattitaidolla kaikenlaisten kiinteistöjen rakentamisesta aina teollisuusrakentamiseen asti niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

KVR – Kokonaisvastuurakentaminen

Rakennusliike Soimu on uudisrakentamisen erikoisosaaja. Rakennamme päätoimintanamme omia asuinkiinteistöjä pitkäaikaisella kokemuksella, todistetulla menestyksellä ja raudanlujalla ammattitaidolla. Uudisrakentamisemme käsittää myös liikerakentamisen ja teollisuusrakentamisen. Mikään kiinteistömuoto ei ole meille vieras. Toteutamme samalla intohimolla myös erityyppisiä kiinteistöjä uudistuotannon osalta.

Lue lisää referenssikohteestamme

Kokonaisurakointi

Monipuolisena ja taitavana rakennusliikkeenä teemme kiinteistöjen rakennustyöt pääurakoitsijana. Kykenemme kantamaan pääurakoitsijan vastuun menestyksekkäästi aina viimeistä loppusilausta myöten. Pääurakointi selkeyttää ja virtaviivaistaa toimintaa yhden urakoitsijan vastatessa kaikista työvaiheista ja aikataulussa pysymisestä. Asiansa osaava ja sanansa mittainen pääurakoitsija on asiakkaan kannalta turvallinen ja luottamusta herättävä tekijä.

Lue lisää referenssikohteestamme

Saneerausurakointi

Hoidamme kiinteistösi remontin kunniakkaalla toteutuksella. Remontointipalvelumme kattaa uudisrakennukset ja päivitystä kaipaavat kohteet. Soimulta saat tyylikkäät pintaremontit ja perusparannukset kohteen koosta ja tyypistä riippumatta. Korjausrakentaminen sujuu moitteettomasti niin taloteknisesti haastavien, massiivisten rakennusten kuin pienempien, mutkattomien kiinteistöjen puolesta. Asuinhuoneremontit, julkisivuremontit, julkisivusaneeraukset, liiketilaremontit ja kattoremontit – muista remonteista puhumattakaan – hoituvat kaikki samasta osoitteesta.

Lue lisää referenssikohteestamme

Perustajaurakointi

Perustajaurakoitsijana Rakennusliike Soimu on tottunut hallitsemaan suuria kokonaisuuksia. Hankimme itse tontin ja perustamme asunto-osakeyhtiön rakennettavalle kiinteistölle. Toimimme oman osakeyhtiömme rakentajana ja hoidamme lopuksi myös asunto-osakkeiden myynnin. Näin ollen vastaamme työvaiheista vain itsellemme ja pystymme varmistamaan edellyttämämme korkean laadun ja kiitettävän lopputuloksen.

Lue lisää referenssikohteestamme

OTA YHTEYTTÄ

Kaipaatko lisätietoja?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!

Aluejohtaja Esa Kaivola, Etelä-Suomi
050 343 3259 

Aluejohtaja Mika Paavilainen, Itä- ja Keski-Suomi
040 549 4889