Nimeä rakennukset ja osallistu rautakauppalahjakortin arvontaan!

Rakennamme Otsolaan hienolle ja historialliselle paikalle Länsikadun koulun ja yliopiston kupeeseen kolme uutta asuinrakennusta. Nyt ne tarvitsevat nimet. Auta meitä nimeämään rakennukset ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa 100€:n lahjakortin rautakauppaan! Jätä nimiehdotuksesi kommenttina Facebookin nimikilpailujulkaisuumme ja osallistut samalla arvontaan. Osallistumisaika: 14.10.–31.10.2018.

Nimikilpailun ja lahjakorttiarvonnan säännöt

1. Kilpailun ja arvonnan järjestäjä

Nimikilpailun ja lahjakorttiarvonnan järjestää Rakennusliike Soimu Oy.

2. Nimikilpailun tavoite

Nimikilpailun tavoitteena on nimetä kolme uudisrakennusta, jotka Rakennusliike Soimu Oy rakentaa Joensuun Otsolaan tulevalle Opiskelijankadulle. Nimeämisperusteena on, että nimet sopisivat rakennusten sijaintiin yliopistokampuksen tuntumassa.

3. Osallistumisaika

Kilpailun osallistumisaika on 14.-31.10.2018

4. Nimiehdotuksen jättäminen nimikilpailuun

Nimiehdotus tai -ehdotukset jätetään kommenttina nimikilpailujulkaisuun Facebookissa. Nimiehdotuksen tai -ehdotukset voi jättää myös lomakkeella Rakennusliike Oy Soimun verkkosivuilla. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet karsia kilpailusta loukkaavat ja hyvän maun rajoja rikkovat nimiehdotukset. Hyväksyttävien nimiehdotusten jättäjät osallistuvat lahjakorttiarvontaan. Rakennusliike Soimu Oy:n valitsema raati valitsee kaikista ohjeiden mukaan jätetyistä hyväksyttävistä nimiehdotuksista kolme parasta, jotka tulevat rakennusten nimiksi. Rakennusliike Soimu Oy pidättää oikeuden valita rakennuksille nimet myös kilpailun ulkopuolelta, mikäli kilpailun tuloksena ei löydetä sopivaa nimiehdotusta.

5. Lahjakorttiarvontaan osallistuminen

Kaikki täysi-ikäiset yksityishenkilöt, jotka ovat jättäneet hyväksyttävän nimiehdotuksen nimikilpailuun, osallistuvat lahjakorttiarvontaan. Arvontaan osallistutaan jättämällä nimiehdotus tai -ehdotukset kommenttina nimikilpailujulkaisuun Facebookissa. Vaihtoehtoinen osallistumistapa on lähettää nimiehdotus tai -ehdotukset lomakkeella Rakennusliike Oy Soimun verkkosivuilla. Osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun ja arvonnan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Arvonnan palkinnot

Arvontaan osallistuneiden kesken jaetaan kolme 100 €:n arvoista lahjakorttia rautakauppaan.

7. Arvonnan palkintojen jako ja verotus

Arvonnan voittajiin ollaan yhteydessä joko Facebookin yksityisviestillä tai sähköpostilla osallistumistavasta riippuen osallistumisajan päätyttyä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden sisällä kilpailun päättymisestä tai arvontapalkinnon voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Rakennusliike Soimu Oy maksaa palkinnoista arpajaisveron. Palkintoja ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

8. Osallistujen tietojen ja nimiehdotusten käyttö

Voittajanimiehdotusten jättäjien että arvonnan voittajien nimet voidaan julkaista Rakennusliike Soimu Oy:n verkkosivuilla ja  sosiaalisen median kanavissa. Muita henkilötietoja käytetään vain arvonnan palkinnon toimittamiseen, ellei erillistä suostumusta anneta muihin tarkoituksiin. Osallistujat hyväksyvät, että raadin valitsemia voittajanimiehdotuksia käytetään ilman erillistä lupaa tai korvausta. Osallistujat hyväksyvät, että kaikkia muitakin nimiehdotuksia voidaan käyttää myös kilpailun päätyttyä Rakennusliike Soimun sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuilla ja muussa toiminnassa, esimerkiksi uusien kohteiden nimeämisessä, ilman erillistä lupaa tai korvausta.

9. Kilpailun sponsorointi

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.