You are here:

Vallinporras on kesäkuun lopussa 2020 valmistunut laadukas kerrostalokohde, joka sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa, vanhan postitalon takana. Tämä näyttävällä julkisivulla varustettu kohde on rakennettu omalle tontille, aivan Pielisjoen varteen. Vallinporras tarjoaa paitsi uudenaikaista asumismukavuutta, myös kaikki tarpeelliset palvelut aivan vierestä!

Vallinportaassa on panostettu ylelliseen kaupunkiasumiseen – valoisissa asunnoissa laatua tuovat Puustellin kalusteet, vesikiertoinen lattialämmitys ja tammilautaparketti. Pintamateriaaleissa toistuu tyylikäs ja harmoninen värimaailma. Kaikissa huoneistoissa on suuret ikkunat tuomassa valoa ja reilun kokoiset lasitetut parvekkeet, jotka tuovat viihtyisää lisätilaa.

Asuntovalikoimasta vapaana on vielä muutama huoneisto: yksi 65 m² kokoinen kolmio sekä 37,5 m² kokoisia yksiöitä. Tilavat ja käytännölliset yksiöt sopivat mainiosti niin omaksi kodiksi kuin sijoituskäyttöönkin. Näistä valoisista asunnoista löytyy koko huoneiston levyiset lasitetut parvekkeet, jotka avautuvat länteen. Reilun kokoisissa kolmioissa on sauna, erillis-WC sekä upeilla lasiliukuovilla varustettu parveke, joka avautuu etelän ja lännen suuntaan. Kaikissa asunnoissa on toimivat pohjaratkaisut sekä runsaasti kaappitilaa.

Autopaikkoja Vallinportaassa on tarjolla joko pihakannen katoksesta tai autohallista, josta on pääsy suoraan maisemahissillä kotiovelle. Maisemahissistä käsin pääset ihailemaan myös upeaa jokimaisemaa!

Tervetuloa tutustumaan Vallinportaan vastavalmistuneisiin vapaisiin asuntoihin!
Ota yhteyttä toimistollemme puhelimitse 0500 572 780 tai sähköpostitse toimisto@soimu.fi

Vallinporras

Niskakuja 2c, 80100 Joensuu

Muuttovalmis

Taloyhtiön lainaosuus
n. 60%

RS-pankki
Pohjois-Karjalan Osuuspankki

Hoitovastike
3,20 € / m²

Pääomavastike
11,82 € / m²

Heräsikö kiinnostuksesi?
Haluatko tutustua kohteeseen yksityiskohtia myöten?

Lataa Vallinportaan myyntiesite, josta löydät kerrostaso- ja leikkauskuvat, asemapiirroksen sekä rakennustapaselostuksen.

Lataa myyntiesite

Älykäs lukitusjärjestelmä joka huolehtii turvallisuudestasi

Olemme vieneet asumisturvallisuuden Vallinportaassa uudelle tasolle, jossa asuntojen avaimet ja lukot kommunikoivat digitaalisesti.

Meille rakentamisessa turvallisuus on aina tärkeää. Vallinportaan kohdalla olemme panostaneet asukkaiden turvallisuuteen ja huolehtineet, että käytössä on avaimet jotka ovat tätä päivää.

Jos avaimesi jostain syystä katoaa, se voidaan sulkea etäohjauksella pois käytöstä, ja jos kyseinen avain myöhemmin löytyykin, se voidaan palauttaa käyttöön. Tämän mahdollistaa digitaalinen lukitusjärjestelmä, jossa lukot ja avaimet kommunikoivat keskenään.

Rakennusliike Soimu

Autopaikat

Numero Sijanti Tyyppi m2 Velaton hinta
AHP13 K Autohallip. 15,0 22 800
AHP15 K Autohallip. 12,5 19 000
AHP18 K Autohallip. 12,5 19 000
AHP19 K Autohallip. 12,5 19 000
AKP33 Pihataso Autokatosp. 14,5 23 500
AKP34 Pihataso Autokatosp. 14,5 23 500
AKP39 Pihataso Autokatosp. 14,5 23 500

(Klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Rakennusliike Soimu