You are here:

Enää yksi asunto myytävänä!

Asunto Oy Joensuun Jannenkulma sijaitsee Joensuun ruutukaava-alueella, aivan lyhyen matkan päässä ydinkeskustan palveluista. Kohteessa on myytävänä enää yksi asunto, joten kannattaa toimia nopeasti! Jäljellä oleva huoneisto on 56 m²:n kokoinen kolmio talon viidennessä kerroksessa. Huoneiston lasitetulta parvekkeelta ja suurista ikkunoista avautuu näkymät viihtyisälle sisäpihalle lännen suuntaan. Asunnossa on moderni sauna, korkeatasoiset kodinkoneet ja laadukkaat pintamateriaalit. Asuntosijoittajalle tämä kohde on erityisen otollinen, sillä kyseinen asunto on tällä hetkellä jo valmiiksi vuokrattu.

Jannenkulma on viiden taloyhtiön kokonaisuuden korkein talo ulottuessaan seitsemän kerroksen korkeuteen. Hissillä pääsee suoraan pohjakerrokseen, josta on käynti autohalliin sekä lämpimiin autotalleihin. Värikäs viherkatto koristaa pihakannen autokatoksia. Sisäpihalla sijaitsee taloyhtiöiden yhteinen viihtyisä ja nykyaikaisesti varusteltu leikki- ja oleskelualue.

Jannenkulma

Hoitovastike
asunnot: 2,70 €/m²/kk
autotallipaikat: 1,62 €/m²/kk
autohalli ja -katospaikat: 1,485 €/m²/kk

Pääomavastike
11,00 €/m²/kk

Ennakkovesimaksu
20,00 €/hlö/kk

Energialuokka
C2015

Heräsikö kiinnostuksesi?
Haluatko tutustua kohteeseen yksityiskohtia myöten?

Lataa Jannenkulman pdf-esite, josta löydät huoneistojen pohjakuvat, kerrostaso- ja leikkauskuvat, asemapiirroksen sekä rakennustapaselostuksen.

Lataa Pdf-esite

Vapaat huoneistot

Lainaosuus 31.10.2020 A 37

Kuvaa klikkaamalla näet lisäkuvia kohteesta

A37

Tyyppi: 3h+kt+vh+s
Kerros: 5
Pinta-ala m2:56,0
Parvekkeen suunta: Pihan puoli/länsi

Myyntihinta €: 108 040
Lainaosuus €: 111 544
Velaton hinta €: 219 584

Vuokrattu